• spanduk

Sambungan Bluetooth

  • Pensil Pangisian Daya Nirkabel kanthi Sensitif Magnetik lan Miring, Penolakan Sawit, Kompatibel karo Apple iPad Pro 11 inci 1/2/3, iPad Pro 12.9 inci 3/4/5, iPad Air 4/5, iPad Mini 6

    Pensil Pangisian Daya Nirkabel kanthi Sensitif Magnetik lan Miring, Penolakan Sawit, Kompatibel karo Apple iPad Pro 11 inci 1/2/3, iPad Pro 12.9 inci 3/4/5, iPad Air 4/5, iPad Mini 6

    1、【 Pangisian Daya Nirkabel Bluetooth lan Magnetik】 Pensil kanggo iPad Generasi 2nd kanthi Desain Pangisian Daya Nirkabel Bluetooth lan Magnetik.Ora perlu nggawa kabel data kanggo ngisi daya, mung sambungake Bluetooth lan sworo seru menyang iPad kanggo Ngisi Daya Nirkabel.Sampeyan bisa mriksa daya pena ing iPad, Ngisi daya kapan wae, ing ngendi wae gunakake luwih apik.

    2、【Sensitivitas Miring lan Presisi Piksel】 Potlot kanggo iPad Pro Air iki ngemot chip kinerja dhuwur kanggo presisi piksel, nulis gratis kaya potlot tradisional, ora mlumpat, lan ora ketinggalan.Teknologi miring nggawe sampeyan nulis lan nggambar luwih bebas tinimbang sadurunge.

    3、【Fungsi Tombol Trabasan】 Pensil Generasi 2 kita dibandhingake karo pena Stylus liyane ing pasar, pena kita nduweni fungsi tombol trabasan.Sampeyan ora perlu nggunakake tangan kanggo bali menyang kaca liyane.Sawise nyambung menyang Bluetooth, tutul tombol ing sisih ndhuwur kanggo ngetrapake fungsi trabasan.Siji tutul bali menyang layar utama, tutul kaping pindho bali menyang kaca pilihan APP.

    4、【Mung Kompatibel karo model iPad tartamtu】 Pensil stylus aktif iki kompatibel karo iPad mini 6th gen, iPad Air 5th/4th gen, iPad Pro 12.9-inch 3th/4th/5th gen, iPad Pro 11-inch 1th/2th/3th gen.Cathetan: Mung bisa kanggo model ndhuwur.Kanggo pengalaman blanja sing apik lan supaya ora tuku model sing salah, waca kanthi teliti model iPad sing cocog karo pena.

    5、【Model Ora Kompatibel】 Cathetan: Ora Kompatibel karo model ing ngisor iki.Ora Kompatibel iPad 1th/2th/3th/4th/5th/6th/7th/8th/9th gen.Ora Kompatibel iPad mini 1th/2th/3th/4th/5th gen.Ora Kompatibel iPad Air 1th/2th/3th gen.Ora Kompatibel iPad Pro 12.9-inch 1th/2th gen.Mangga dipriksa model iPad sadurunge tuku.

     

  • Centyoo ID 730 Two mode Palm Rejection Stylus pen kanggo Apple Ipad iPhone

    Centyoo ID 730 Two mode Palm Rejection Stylus pen kanggo Apple Ipad iPhone

    2022 New Hot Sale Adsorption Magnetik Isi Ulang Stylus

    2022 rawuh anyar Blue-tooth tampilan digital Magnetik
    ngisi kapasitas pena cocok kanggo Apple / ipad tablet potlot tutul stylus
    Pena Stylus kanthi fungsi adsorpsi magnetik

    Dukungan Ipad charing kanggo (air 4/ipad pro/ipad pro3/ipad pro/ipad pro4/ipad pro3/ipad pro5/ipadmini6)
    1.Material: Aluminium alloy + POM repalacement tip
    2. Fitur: Palm Rejection/Miring/Magnetic attached&charging/tombol Switch/Power Display
    3. Ngisi daya wektu: 60-80 menit
    4. Wektu kerja: 15-20 jam
    5. Wektu siyaga: 60 dina
    6. Cara pengisian: Magnetik dipasang & pengisian
    7. OEM/ODM:LOGO&PAKET/WARNA

    Wis kabeh sing dikarepake,Yen sampeyan lagi nggoleki pen stylus kanggo layar tutul kanggo karya utawa muter kanggo iPad, coba pena iPad iki.Nduwe kabeh fitur sing dikarepake: Palm Rejection / Tilt / Magnetic attached & charging / tombol Switch / Power Displaymagnetic suction.Nyukupi kabutuhan lukisan saben dina.Desain kabeh-ing-siji ndadekake tampilan luwih apik lan gampang digawa, mbantu sampeyan gampang ngatasi adegan sing beda.
    Nib iPad digawe saka POM alus, sing nduweni sensitivitas sing luwih dhuwur, sinyal sing luwih akurat, lan rasa luwih nyaman tinimbang stylus biasa kanggo layar tutul.Sampeyan bisa nulis teks cilik, tetep karo kacepetan tangan cepet, lan ora ngeruk layar iPad.Palm sensing, ora gampang ilang, Gampang kanggo nggunakake, toleransi kuwat.