• 图层 2(1)

Babagan awake dhewe

SZ Centyoo Technology Co., Ltd.

Madeg ing taun 2020, SZ Centyoo Technology Co., Ltd, Sanajan perusahaan kita anyar, nanging pabrik kita wis ngembangake lan ngasilake stylus wiwit taun 2010. Pasar dodolan sadurunge wis domestik, saiki bakal nggedhekake pasar manca.

Kita minangka pabrik pen stylus kapasitif elektronik profesional sing nggabungake desain, berkembang, cetakan, manufaktur.lan kita uga promosi pulpen universal kanggo tablet, stylus aktif kanggo layar tutul IPAD, stylus aktif kanggo gambar IPAD…

Seri produk

Layanan OEM / ODM

Kabar Perusahaan